IIGEE keksi oivan keinon 2.-3.11.2002 välisenä yönä kävellessään Jyväskylän keskustasta Kangasvuoreen päin miten saisi kyydin itselleen. Hän meni pokkana jossain Tourulan kohdalla liikennevaloihin pysähtyneen auton viereen ja avasi repsikan puoleisen oven ja pyysi kyytiä...ei onnistunut.

Säkätuuppari keksi mennä joskus vuonna 1999 koputtamaan poliisiauton ikkunaan Jyväskylän keskustassa sanoen poliiseille, että niillä on ikkuna auki. Tilanne päättyi rauhallisesti.

Hiihtokeisarilta kysyttiin kerran baarissa eräiden tyttöjen toimesta, että voisiko hän tarjota tytöille. Keisari vastasi: -Ei oo pelkoo! Yksi tytöistä kysyi: -Oisko sun kaverilla pelkoo?

Säkätuuppari meni aika halpaan, kun jätti Jannen kerran sählyn jälkeen pihaan ja lähti saman tien ajamaan kotiin niin Janne soitti heti perään, että jäikö puhelin autoon niin Säkätuuppari vastaa:
-Oota mä katon!

Säkätuuppari meni 7.3.2003 hakemaan Jannen avaimia poliisiasemalta. Luuli todellakin niiden olevan siellä...:)

Säkätuuppari meni kesällä 2003 viemään Jannen raviveikkauskuponkia Ruusan veikkaustiskille ja sen piti maksaa tasan euron. Janne oli vähän säätänyt ja myyjä sanoi hinnaksi, 2340 euroa. Oli Säkätuuppari pulassa.

Säkätuuppari oli innoissaan, kun Jagulaari kertoi miten eräs hänen ystävänsä oli kehunut Säkätuupparin kuvaa netissä. Säkätuuppari kysyi: -Mikä sen nimi oli? Jagulaari: -Timo!

Kesähonka oli kerran ryyppäämässä ja värikkäiden vaiheiden jälkeen heräsi...sairaalan vessasta!

Yleisön huutaessa Räikkärockissa 2003 Maija Vilkkumaata takaisin lavalle, keksi Säkätuuppari alkaa huutamaan: -MAAPÄHKINÖITÄ, MAAPÄHKINÖITÄ, MAAPÄHKINÖITÄ! Oli saanut muutaman tyypin oikein mukaankin tohon tempaukseen.

Hiihtokeisari keksi kerran soittaa toisella paikkakunnalla olleelle kaverilleen ja pyytää tätä kisoihin. Kaveri kysyi, että mitkä kisat. -TIKKAKISAT! Meitä muita nauratti kovasti. Ei kai nyt ketään voi Jyväskylästä pyytää Jämsään jonkun kämäsen tikkakisan takia.

TVT, Menoreima ja Konani rakastavat suviseuroja. He eivät poistuneet eräänä yönä juhla-alueelta vaikka järjestäjät ajoivat heidät kolme kertaa pois. Lopulta pojat uskoivat, kun poliisi tuli ja käski KOTIIN. Ei saanut kuulemma enää liikkua keskustassa kyseisenä päivänä tai poliisi käytti termiä: TÄNÄÄN! No, TVT tästä "innostuneena" meni tietenkin vielä poliisiasemalta kysymään kauan kielto on voimassa, kun pitäisi kyseisen vuorokauden puolella päästä käymään asioillakin:)

Kerran Uurainen joutui ammattinsa puolesta käymään mielisairaalassa; on nimittäin taksiautoilija. No, sieltä poistuessaan hänelle tuli yllättäviä esteitä, kun eräs hoitaja sai päähänsä, että hän on karkuun yrittävä potilas. Uurainen sanoi, että on taksikuski, mutta hoitaja siihen vaan, että: -Niin ne kaikki sanoo.

Säkätuuppari ja TV-toimittaja ajelivat alkutalvesta 2003 Keuruulta Jyväskylään päin, kun poliisiauto näytti pysäytysvaloilla, että olisi syytä pysähtyä. Pojat mietti, että eikö näin kylmällä ilmalla saa ajaa näin vanhalla autolla vai mikä nyt on vikana. Kyllähän me heti pysähdyttiin, mutta hiukan jännitti tilanne, sillä Säkätuuppari sattui juuri sillä hetkellä olemaan autossa alasti. Eihän siinä. Poliisit eivät tilanteeseen puuttuneet. Kunhan puhalluttivat ja toivottivat turvallista matkaa...

IIGEE sanoi Paunun kenttämestarille kesällä 2004, että meillä on kesäkisat ensi maanantaina. Kenttämestari: -Mitä? Täälläkö?

TVT, Säkätuuppari, Hiihtokeisari, Koikkalainen ja Atripaattori miettivät keväällä 2004 mitä tekisivät ylimääräisille henkareille. Totta kai he veivät ne roikkumaan Kielimaisterin autoon keskelle Tamperetta. Oli siinä Kielimaisterilla ihmettelemistä ja keräilemistä.

Säkätuuppari meni kesällä 2005 festareilla aivan lavan eteen seisomaan selkä bändiin päin. Sitten häneltä kysyttiin, että mitä sä siinä teet. Säkätuuppari vastasi, että hän on järkkäri. No, vähän ajan päästä Säkätuuppari juoksee pois ja nyt, kun häneltä kysyttiin, että mihin sä juokset, niin Säkätuuppari vastasi, että hakemaan apua.

Kielimaisteri oli kaverinsa kanssa spinning-tunnilla kesällä 2005 ja alkoi sitten siellä puhua kaverilleen kuin olisi pyöräkisassa. Kielimaisteri sanoi mm. että joko Tommi jäi ja, että nyt ollaan Partalan mäessä. Lisäksi hän ilmoitti jossain vaiheessa jäävänsä muista. Sitä sitten mietittiin, että kuulikohan muut Kielimaisterin höpinöitä...

IIGEELLE kaupattiin syksyllä 2005 seiskan kestotilausta puhelimitse ja lopulta IIGEE suostui tilaamaan. Kun myyjä kysyi viikkoa, josta lehti laitetaan tulemaan, esitti IIGEE vastakysymyksen: "Koskas Nykänen pääsee linnasta?"

TVT, Hiihtokeisari, Tyttönimi, Veho ja Säkätuuppari tajusivat syksyllä 2005, että Kielimaisteri ei ole kaupungissa, mutta hänen autonsa on. Jäynää oli siis tehtävä. Tällä kertaa Kielimaisterin auto sai hienon sanomalehtikuorutuksen. Mikä parasta, niin auto ehti olla tämän näköisenä lähes vuorokauden.

Konani jäi erikoisesti kiinni juomisesta. Hän kävi laajemmassa terveystarkastuksessa ja muutaman päivän kuluttua kotiin tuli kirje, jossa luki, että maksa-arvot ovat korkealla. Ne voivat olla korkealla juomisen tai sairauden takia. Konanin piti myöntää, että on tullut vähän otettua.

Säkätuuppari osti vuoden 2005 viimeisenä päivänä paukun baarissa ja alkoi imemään koristetikusta kuin pillistä ikään. Myyjä sanoi, että se ei ole pilli.

Janne puhui kesällä 2006 Säkätuupparille näkemistään eläimistä ja sanoi, että kerran yhdessä eläintarhan tyyppisessä olisi ollut pieneläimiä. Säkätuuppari: -Siis kotieläimiä? Janne: -Niin just. Sitten Janne jatkoi, että siellä oli aika vähän eläimiä. Joitakin kissoja ja koiria ja ankka ja vuohi. Säkätuuppari: -Se oli jonkun piha? Janne: -En mä tiedä. Saatto toki olla.

Janne oli kerran työppärissä ja puhui, että on ottanut Turhapuron esikuvakseen. Työppärin täti sanoi: -Toiset ovat tajunneet, että Turhapuro on mielikuvitusolento.

Tapahtui joskus 2004 sillä tavalla, että Hiihtokeisarin kämpillä oli tietovisa. Päätettiin sitten joukolla viedä Säkätuupparia. Sovimme, että Säkätuuppari vastaa koko ajan "oikein". Oli Säkätuupparia ihmeissään, kun tiesi kaiken maailman asioita.

Selkä oli syksyllä 2006 kaatamassa ja koitti päästä Jannelle yöksi. Hän soitti ja laittoi yöllä viestejä, mutta puhelin oli äänettömällä. Selkä ajatteli, että ehkä mattoparvekkeiden ovet ovat auki ja kiipesi alemmalle parvekkeelle. Ovi ei ollut auki. Ei sitten muuta kuin ylemmäksi, mutta ovi ei ollut sielläkään auki. Selkä tajusi, että kotiin olisi mentävä nukkumaan ja päätti soittaa taksin. Nyt ongelmaksi tulikin se, että alas oli huomattavasti pahempi mennä kuin ylös. Taksi ehti jo pihaan ennen kuin Selkä uskalsi tulla alas. Lopulta hän pääsi alas.

Janne pyysi kesällä 2005 Mölösen JRV:n futikseen ja sanoi, että peli on tärkeä niin kuin olikin. No Mölönen ei meinannut saada millään kyytiä Paunuun. Lopulta hän päätti tulla taksilla!

Veho ja Hiihto olivat talvella 2007 Valkeakoskella AS-tapahtumassa ja heille tultiin sanomaan: -Ajatteko te sillä Riston äidin Corollalla?

Ei mennyt kuin muutama viikko edellisestä, kun samoja kavereita uhkasi jo kilpailukieltokin. Syynä oli kilpailun voittaminen. Veho ja Hiihto eivät meinaan menneet lainkaan hakemaan palkintoaan kisan jälkeen ja säännöissä sanotaan selvästi, että kilpailun parhaiden pitää saapua palkintojenjakotilaisuuteen.

Janne otti keväällä 2007 erään kahden tunnin vaaliväittelyn nauhalle. Erikoista asiassa on se, että hän katsoi sen vasta vaaleja seuraavana maanantaina.

Oli aika hauska keskustelu pyöräkisakauden päättäjäisissä 2007! Tai aluksi Laine luuli, että nyt on sattunut jotain pahaa. Ähtäri meinaan tuli tupaan kännykkä kädessä ja sanoi: -Kyllä taas sattu ikävästi. Laine: -No mitä nyt? Ähtäri: -Taas menee 50 lehmää. Laine: -No? Ähtäri: -Nuorempi tytär menny kihloihin.

Kielimaisteri oli kerran Stockmannin kassajonossa ja hänelle tuli tekstiviesti, jossa häntä haukuttiin erään vähemmistön edustajaksi. Heti perään puhelin piippasi uudestaan ja viestejä tuli toistakymmentä vajaan puolen tunnin aikana ja kaikki samasta aiheesta. No äkkiähän Kielimaisteri oli tajunnut, että Janne on taas pilan taustalla. Janne oli lähettänyt kavereille viestin, jossa kehotettiin viemään Kielimaisteria ja laittamaan hänelle kriittisiä viestejä kuvitellusta TV-uutisissa esiintymisestä ja erään vähemmistön kehumisesta.

Toinen hyvä vienti oli, kun Konani, Janne, Uurainen ja Mölderi päättivät viedä Vehoa . Veho nimittäin myi lehdessä autoaan ja Konani sitten soitti hänelle ja esitti potentiaalista ostajaa, kunnes Konani: -Ei vittu! Toi manne vei mun lompakon! Veho oli tämänkin jälkeen varma, että soittaja oli tosissaan ja kertoi puhelusta läheisilleen. Pilan tekijöillä oli tietenkin aika hauskaa.

Janne oli joskus 2000-luvun alkupuolella yhdelle miehelle kuskina. Auto läheni Lahtea, kun moottoripyöräilijä ajoi ohi. Se oli siinä lähellä Lahtea, jossa on jo 70km/h nopeusrajoitus. No, tämä mieshän soitti poliisille, että täällä on kaahaileva moottoripyöräilijä. Itsekin ajoin siinä varmaan sellaista yheksääkymppiä. Mies hetken selittää tilannetta puhelimeen ja sieltä varmaan kysyttiin pyörän rekkaria, koska mies sanoi mulle puhelin korvallaan: -Aja lähemmäs!

Säkätuuppari oli kesällä 2010 eräillä festareilla ja saapui sinne linja-autolla. Hän otti tavaroitaan pois linja-autosta ja ojensi kylmälaukun Kielimaisterille, että vie sä toi. Sitten yksi tyttö puuttui tilanteeseen ja sanoi kylmälaukun olevan hänen. Siihen Säkätuuppari sanoi, että "Ai niin. Eihän mulla ollutkaan kylmälaukkua mukana."

"TAPSAN" kootut "viemiset":

-Kerran "Tapsa" vei eräällä leirintäalueella grillikyljyksiä yhdestä mökistä. Erikoista siinä on se, että hän ei tiennyt kenen mökki se on ja se, että mökissä nukkui pöhlösti porukkaa mm. lattialla, mutta sehän ei "Tapsaa" haitannut...

-Kerran "Tapsa" vei eräästä "purkutalosta" mm. köyden, kirveen, tuolin, porakoneen... Erikoista siinä on se, että hän oli liikkeellä pyörällä, jossa tunnetusti on huonommat kuljetusominaisuudet kuin esim. pakettiautossa. No, pyörähän tietenkin hajosi ja "Tapsa" oli löytötavaroidensa kanssa kadun varressa keskellä yötä, mutta kyllä hän kaiken kotiin sai vietyä...

-Kerran "Tapsa" vei KAKSI METALLITAPPIA eräältä rakennustyömaalta. Erikoista siinä on se, että kyseisen kaupunginosan yövahti näki tapauksen ja otti "Tapsan" kiinni ja nimet ym. tiedot ylös. Lopuksi yövahti vaati palauttamaan ryöstösaaliin...

-Kerran "Tapsa" vei kuivakakkuja ravintolan keittiöstä. Erikoista siinä on se, että tämä tapahtui laivalla ja "Tapsa" joutui keskellä yötä kulkemaan kiinni olevaan ravintolaan henkilökunnalle tarkoitettua käytävää pitkin ja hän sulloi takkinsa alle kuivakakkuja niin paljon kuin sai mahtumaan ja sitten hän juoksi pois. Kaikkea se yllätysnälkä teettää...

"Tapsaa" ei voida näistä tekemisistä saattaa rikosoikeudelliseen vastuuseen, koska "Tapsa" on vähän tööt.


Janne&Enzo