FORMULAPELI 2008

Formulapelin historian löydät täältä...

Täältä voit seurata formulapeliä...

Formulapelin vaihdoista...

Sinun on tarkoitus ottaa jokaisesta kolmesta ryhmästä yksi talli ja kaksi kuljettajaa, jotka keräävät sinulle kisoista pisteitä. Lisäksi otat kaksi aika-ajokuskia, jotka keräävät sinulle pisteitä aika-ajoista.

Kaikki edellä mainitut ovat vapaasti vaihdettavissa 4. , 8. , 12. ja 15. kilpailun jälkeen. Sillä erolla kuitenkin, että aika-ajokuljettajat eivät saa olla minkään vaihdon jälkeen MM-sarjassa 10. parhaan joukossa. Sinulla ei saa olla minkään tallin molempia kuljettajia (ei koske aika-ajokuskeja). Formulapeliin saa osallistua KAHDELLA joukkueella, joista lopputuloksiin otetaan paremmin sijoittunut joukkue.

Joukkueet on nimettävä keskenään poikkeavasti eikä nimissä saa olla omaa nimeäsi etkä myöskään saa käyttää joukkueen nimenä nimeä, jota joku MUU (omia entisiä joukkueiden nimiä toki saat käyttää) on joskus käyttänyt eli käyttämällä jotain nimeä sinä ikään kuin rekisteröit sen vain sinun käyttöösi. Joukkueen nimi ei saa myöskään mukailla jonkun toisen aikanaan käyttämää nimeä. Kuulostaa pikkutarkalta, mutta joukkueiden nimet ovat joka vuosi olleet yksi formulapelin suola. Käytetyt formulapelin joukkueiden nimet.

Formulapelissä tulokset tulevat niiden tulosten perusteella, jotka ovat voimassa kunkin kilpailun päättymispäivän päättyessä paikallista aikaa. Aika-ajojen tulokset ovat ne, jotka TV:ssä näkyvät juuri ennen kisaa.

Aika-ajokuljettajat keräävät pisteitä seuraavasti:
-paalupaikka = 12pst.
-sija 2 = 10pst.
-sijat 3-4 = 9pst.
-sijat 5-6 = 8pst.
-sijat 7-8 =7pst.
-sijat 9-10 = 6pst.
-sijat 11-12 = 5pst.
-sijat 13-14 = 4pst.
-sijat 15-16 = 3pst.
-sijat 17-18 = 2pst.
-sijat 19-21 = 1pst.

C-ryhmän kuljettajat keräävät pisteitä myös keskinäisten sijoitusten perusteella!

1. = 5pst.
2. = 3pst.
3. = 2pst.
4. = 1pst.

Ryhmä A
*BMW-Sauber (Heidfeld N, Kubica R)
*Ferrari (Massa F, Räikkönen K)
*McLaren (Hamilton L, Kovalainen H)

Ryhmä B
*Red Bull (Coulthard D, Webber M)
*Renault (Alonso F, Piquet jr. N)
*Toyota (Glock T, Trulli J)
*Williams (Nakajima K, Rosberg N)

Ryhmä C
*Force India (Fisichella G, Sutil A)
*Honda (Barrichello R, Button J)
*Toro Rosso (Bourdais S, Vettel S)

HUOM! Ryhmät saattavat muuttua ensimmäisten vaihtojen kohdalla, jos voimasuhteissa havaitaan jotakin yllättävää ja ylivoimaista!

Kuskit sinänsä ovat vapaasti otettavissa mihin ryhmään tahansa, mutta tallit ovat rajattu ryhmiin eli, JOS ottaisit Räikkösen C-kuskiksi, niin hän toisi sulle pisteitä vain ajaessaan jollakin C-ryhmän tallilla! Eli noi suluissa olevat kuskit ovat vaan helpotukseksi, jotta näette ketkä tällä hetkellä ajavat missäkin tallissa...Jos nyt mietit, että mitäs tässä pitikään tehdä, niin minäpä näytän. Lähetät mulle sähköpostilla kahden (toki voit tehdä vain yhdenkin joukkueen, mutta kannattaa tehdä kaksi) joukkueesi valinnat.

Nimi: Näin mennään

A McLaren, Kovalainen, Räikkönen (muista, että kuskit oltava keskenään eri talleista)
B Renault, Alonso, Rosberg
C Honda, Button, Coulthard
Aika-ajo Hamilton, Räikkönen

Nimi: Täältä tullaan

A Ferrari, Räikkönen, Kovalainen
B Renault, Alonso, Rosberg
C Force India, Fisichella, Barrichello
Aika-ajo Massa, Räikkönen (aika-ajokuskit saavat olla keskenään samasta tallista)Formulapeli on tehtävä viimeistään ke:na 12.3. klo23.59!
Vanhoja tuloksia